The Study, Cochrane AB

 

Wellness Design

3500 sqft

Staying true to the motto “Here we Study”, this Cochrane based yoga and spin studio offers a unique community focused space for learning and growth. Complete with two classrooms and a notable gathering space, the ambiance at The Study is both simple and refined.  

With large windows and unbeatable views, natural light floods the studio and highlights the minimalist palette amongst carefully procured furniture and accessories. Design highlights include: herringbone patterned floors, custom wood bookshelves and a curved feature wall with an artistic ombre finish. 

Holland Design Inc.

Experts in the delivery of good design; we bring our passion for interiors to every project. We travel, we research; we understand and we deliver good design.

© 2016 Holland Design Inc.

315, 908 17th Ave SW
Calgary, AB T2T 0A3
Canada
403-454-0592